Groei-Lezen

Kennis is macht. Dat is een bekende open deur, maar is het waar? Ja en nee. Het zijn gewoon twee containerbegrippen met een = teken ertussen. Want wat is macht en wat is kennis? Waar komt kennis vandaan en hoe zet je die om in macht? Hoe hebben mensen dat tot nu toe gedaan en wat kunnen we daarvan leren en hoe passen we dat toe in ons eigen leven?  Dat is allemaal te lezen in het boek “Is dat echt zo?” van Merel Moistra.  Voorlopig is het boek gratis te downloaden via de website www.societyofindividuals.com

Groei-Lezingen

Stel je wilt persoonlijke groei, maar je hebt geen zin of bent nog niet toe aan de persoonlijke confrontatie met een therapeut die je niet kent. Leer Merel kennen tijdens een van de vele lezingen in het land waarin ze je aan de hand van hoofdstukken uit het het boek “Is dat echt zo?” uitlegt hoe jouw wereldbeeld tot stand is gekomen. Natuurlijk is er dan ook ruimte voor het stellen van vragen. Wil je graag een lezing organiseren mail dan met info@merelmoistra.com of bel 06-20308760 voor het inplannen van de gebeurtenis.  

Groei-Ontmoetingen

Stel je wil groei maar je zit nu even vast en je weet niet waarom, of je weet niet hoe je los kunt komen? Dan is confrontatietherapie een snelle en goedkope oplossing. Want mensen die willen groeien, maar vastzitten in een proces zijn, indien er geen andere dingen meespelen, met een sessie van 2 uur weer onderweg. Loop je later weer tegen andere dingen aan, maak je gewoon weer een afspraak.  

Groei-proces begeleiding

Als het niet lukt om je met 1 of 2 sessies weer langdurig op weg te helpen dan speelt er meer. Dan zou je geholpen kunnen zijn met het ingaan van een traject waarin ik je situatie dieper ga analyseren en we aan de hand van die inventarisatie komen tot een plan dat jou op het lijf geschreven is waarna ik je begeleid bij de uitvoering van het plan.